Serbian Counter-Strike


 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila Foruma

Go down 
AuthorMessage
Andrej
Admin
Admin
Andrej

Posts : 29
Poeni : 3171
Reputation : 0
Join date : 2009-10-30
Age : 22
Location : Niksic

PostSubject: Pravila Foruma   Sun Nov 01, 2009 3:19 pm

Pravila učestvovanja na Serbian Counter-Strike Forumu su sledeća:

1. Svi linkovi, koje članovi postavljaju na Forum, se moraju nalaziti između odgovarajućih CODE tagova, ili će u suprotnom takva poruka biti obrisana od strane moderatora.


2. Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati moderatora na Forumu.

3. Zabranjeno je postavljanje tema sa ličnim kolekcijama, takve teme se brišu od strane moderatora ili se utapaju u već postojeće teme.

4. Bilo koji vid reklamiranja drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa administratorima je zabranjen.

5. Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

6. Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama, tako i u korisničkim imenima. Za ovaj prekršaj ne postoji upozorenje. Svako ko ne poštuje ovo pravilo će bez ikakvog upozorenja biti trajno suspendovan sa Foruma.

7. Zabranjeno je vređati članove Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

8. Nemojte davati svoje korisničko ime i lozinku trećim licima.

9. Fajlovi čije ste linkove pronašli na Rapid Serbia Forumu nemojte davati trećim licima u bilo kom formatu (Mail, CD, Flash drive, HDD...), zbog toga što Rapid Serbia ne može znati da li su ti fajlovi nečije vlasništvo ili ne. Budite sigurni da fajlovi ne pripadaju nikome, jer su kopiranje i distribucija takvih fajlova nelegalni na teritoriji svih zemalja. Ukoliko imate saznanja da je fajl koji ste preuzeli sa nekog sajta nečije vlasništvo, možete to prijaviti sajtu sa koga ste fajl preuzeli, a sam fajl obrišite sa svog računara.

10. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualnu štetu nastalu praćenjem određenih uputstava ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

11. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualne medicinske probleme koji su izazvani korišcenjem nekog uputstva ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

12. Zabranjeno je uznemiravati ostale članove putem privatnih poruka.

13. Besmislene, nerazumljive i nepotrebne poruke će biti obrisane.

14. Opisi filmova, serija, igara, programa, kao i ostali saržaji moraju biti iskljucivo napisani na srpskom jeziku ili na nekom od jezika sa prostora bivše Jugoslavije!

15. Zabranjeno je ostavljanje političkih mišljenja i političkih parola.

16. Zabranjeno je ostavljanje poruka sa pornografskim sadržajem.

17. Nije dozvoljeno stavljanje bilo kakvih linkova u potpis, jer za link postoji već određeno mesto u korisničkom panelu svakog člana.

18. Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa "Hvala", "Bravo", "Super", koje ne nose sa sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke će biti obrisane. Na Forumu postoji dugme "Hvala" koje služi za brzo zahvaljivanje članu na ostavljenoj poruci.

19. Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije, je 3. Nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.

Budite dobri, družite se i uživajte na Serbian Counter-Strike Forumu.
Back to top Go down
View user profile http://serbiancounter.board-directory.net
 
Pravila Foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Serbian Counter-Strike :: Forum :: Pravila Foruma-
Jump to: